Skip to content

Popular Products

FLASH GREEN BOA Bralette FLASH GREEN BOA Bralette
FLASH GREEN BOA Bralette
Whether you're looking to catch some waves or simply relax on a sunny day, the FLASH GREEN BOA Bralette has got you covered. Made from top-quality lycra material, this fashionable two-piece bralette flaunts an eye-catching snake print. The high-waisted bottoms come with a Brazilian...
600,00 lei
600,00 lei
ICED COFFEE PYTHON Bralette ICED COFFEE PYTHON Bralette
ICED COFFEE PYTHON Bralette
Made from premium lycra, the new ICED COFFEE PYTHON Bralette features a unique design inspired by the natural pattern of python skin, perfectly complemented with iced coffee hues, creating a striking and memorable look. Print may vary. The high-waisted bottoms feature a Brazilian back...
600,00 lei
600,00 lei
SOLAR RATTLESNAKE SOLAR RATTLESNAKE
SOLAR RATTLESNAKE
The Solar Rattlesnake follows one of the most coveted trends of the year – the choker. The radiant yellow snake skin print makes this two-piece a show-stopper on the beach. Features a Brazilian back and one sleeve. 
730,00 lei
0,00 lei
730,00 lei
MARBLE Bralette MARBLE Bralette
MARBLE Bralette
Introducing MARBLE Bralette, the perfect swimwear for soaking up the sun. Crafted from premium lycra, this stylish deux-piece bralette has a striking marble print that's sure to turn heads. The high-waisted bottoms feature a Brazilian back and 80's cuts, which elongate your legs for...
600,00 lei
600,00 lei
Yellow Triangle Set Yellow Triangle Set
Yellow Triangle Set
Complete your summer fits with an essential, colorful and timeless two-piece swimwear. Featuring an adjustable neck and bra-tie, our comfy triangle top fits perfectly, not matter your body type.For the complete look, pair it with our bottoms, that come with adjustable ties and an...
350,00 lei
350,00 lei
Cart
0 items

  TRAVEL

  THE PRIVATE RESERVE - Gili Lankanfushi

  by Grebenisan Carmen 27 Jun 2020
  TRAVEL: THE PRIVATE RESERVE – Gili Lankanfushi

  The Private Reserve of Gili Lankanfushi e cea mai mare vila lacustra din lume, o cabana pe apă, ruptă de lume, o adevărată experiență pentru cei care au un buget nelimitat atunci când merg în vacantă. Deși cred că cea mai faină experiență o poți avea acolo când stai o săptămână, alături de familie, cred că nici oportunitatea unei cine, sau cea de a petrece o noaptea acolo alături de persoana iubită – dacă e liber, desigur – nu trebuie ignorată. La fel cum nu trebuie ignorată nici ideea unui videoclip sau alte filmări care au nevoie de o locație jw-dropping. Una peste alta, sunt sigură că echipajul de la Gili s-ar ocupa cu drag de un astfel de moment: o aniversare, o cerere în căsătorie sau alte clipe speciale din viața celor care le trec pragul – mă rog, pontonul. Dacă plănuiți ceva, dați click aici să vă “ajut” cu inelul. *wink*

  Încă din primele clipe când am pășit pe puntea sau “welcome deck-ul” de la The Private Reserve am simtit un sentiment de libertate. Poate era pentru că vila se afla în mijlocul oceanului, la distanță de vreo trei terenuri de fotbal de orice alt vecin? Poate era pentru că podeaua pe care păseam cu adidașii mei butucănoși Balenciaga era din plexi, așa că vedeam apa luminoasă și peștii de sub noi care parcă-și făcuseră “cuib” acolo. Întrarea era de fapt un soi de hol de primire, o camera generoasă, decorată în stilul specific Gili, parcă desprins din Robinson Crusoe, însă minimalist și luxuriant. Materiale naturale, sticlă și mult, mult spațiu. Întrarea de deschide mai apoi către un living imens, în mijlocul căruia se află o plasă deasupra apei. Sub plasă, un banc de pești subțirei, lunguieți și argintii pluteau în apă. V-am spus că și-au făcut cuib.

  Livingul continuă stânga dreapta cu două culoare care duc spre cele două aripi principale. E ca un castel pe apă. Mai încolo, e o masă mare rotundă, spre piscina naturală, sau zona de “exterior” unde poția lua masa cu toată familia (una numeroasă, desigur. “Locul ăsta e perfect pentru o petrecere după nuntă” – îi spun lui Carmen care deja filmează pe insta stories și vă explică din mers ce facem noi acolo. Suntem aici pentru a filma o parte din campania noastră pentru INFSD – video-ul #INFSDneons2019 o să fie mai cool decât credeam – îmi spun în minte, în timp ce las jos bagajul plin cu costume de baie si obiective foto. Traversez puntea în dreapta mea, după masă – piscina naturală. În dreapta, un soi de pat suspendat cu baldachin, pentru o sesiune de sunbathing. Apoi din nou aceleași plase deasupra apei pe care poti sări sau te poți relaxa. O oază de liniște. Căci nu se auzea nimic în jur până Athiph a conectat iPhone-ul lui Paul la sistemul de muzică. Păi cum să aibă cinema și să n-aibă sistem de muzică integrat? Drumul meu se încheie spre capătul de sud al vilei, cu un un infinity pool de unde vezi doar oceanul și cam atât. Cât costă o noapte aici? de la 12.000 de dolari în sus, din câte am înțeles, depinde de sezon. 

  Poate cuvintele nu sunt de ajuns să vă explic frumusețea, luxul, liniștea, entuziasmul, feeling-ul de moment. Însă pozele cu siguranță vă pot spune mai mult, iar video-ul și mai mult. Am filmat acolo câteva ore bune, după care ne-am întors cu regret cumva că nu putem sta peste noapte (trebuia să ne mutăm la un alt resort) în barca noastră. Și atunci m-am gândit la variante. Vii aici, Vrei să iei cina. Vine taxi-ul după tine? Adică barca. Sau au “room service” – tot cu barca. Sau îți pot găti ei la vila? Ba nu, că nu au bucătar… și-am urcat în barcă, să ne întoarcem din nou prin apa asta superba de Maldive, la vila noastră unde ne așteptam bagajele.

  În 2018 – aveam să aflăm de pe Instagram – mare parte din complexul de vis de la Gili Lankanfushi a ars într-un incendiu. Solidari, mulți dintre foștii oaspeți Gili i-au încurajat și s-au oferit să ajute, cum pot ei, la restaurarea resortului care probabil pentru mulți însemnase – ca pentru noi – un colț de paradis, un moment de liniște, o vacanță de familie sau de cuplu reușită. Nu e un secret faptul că Delia și soțul ei Răzvan spre exemplu merg acolo ori de câte ori prin un moment liber în agendă și chiar au bicicletele lor personalizate, cu numele lor gravate pe ele. Asta și nu doar – arată cât de multă grijă au cei de la Gili de oaspeții lor. Nu a fost un moment în care să nu ne simțim bine… am aflat așadar cu tristețe vestea că Gili a ars în mare parte. Le-am scris și eu si Carmen că avem încredere în ei și că știm că vor reveni cu forțe proaspete “în no time” – lucru care se adeverește încet. Din câte am aflat, vor anunța curând o dată de redeschidere a resortului – unde în luna iulie a acestui an. Noi vă tinem la curent.

  Gili Lankanfushi, mulțumim pentru cea mai cool experiență de vacanță, we hope we will be back soon! See our INFSD neons 2019 campaign video here:

   

  930 x 520px

  SPRING SUMMER LOOKBOOK

  Sample Block Quote

  Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

  Sample Paragraph Text

  Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
  Prev Post
  Next Post

  Thanks for subscribing!

  This email has been registered!

  Shop the look

  Choose Options

  Recently Viewed

  Edit Option
  this is just a warning
  Login
  Shopping Cart
  0 items