Skip to content

Popular Products

FLASH GREEN BOA Bralette FLASH GREEN BOA Bralette
FLASH GREEN BOA Bralette
Whether you're looking to catch some waves or simply relax on a sunny day, the FLASH GREEN BOA Bralette has got you covered. Made from top-quality lycra material, this fashionable two-piece bralette flaunts an eye-catching snake print. The high-waisted bottoms come with a Brazilian...
600,00 lei
600,00 lei
ICED COFFEE PYTHON Bralette ICED COFFEE PYTHON Bralette
ICED COFFEE PYTHON Bralette
Made from premium lycra, the new ICED COFFEE PYTHON Bralette features a unique design inspired by the natural pattern of python skin, perfectly complemented with iced coffee hues, creating a striking and memorable look. Print may vary. The high-waisted bottoms feature a Brazilian back...
600,00 lei
600,00 lei
SOLAR RATTLESNAKE SOLAR RATTLESNAKE
SOLAR RATTLESNAKE
The Solar Rattlesnake follows one of the most coveted trends of the year – the choker. The radiant yellow snake skin print makes this two-piece a show-stopper on the beach. Features a Brazilian back and one sleeve. 
730,00 lei
0,00 lei
730,00 lei
MARBLE Bralette MARBLE Bralette
MARBLE Bralette
Introducing MARBLE Bralette, the perfect swimwear for soaking up the sun. Crafted from premium lycra, this stylish deux-piece bralette has a striking marble print that's sure to turn heads. The high-waisted bottoms feature a Brazilian back and 80's cuts, which elongate your legs for...
600,00 lei
600,00 lei
Yellow Triangle Set Yellow Triangle Set
Yellow Triangle Set
Complete your summer fits with an essential, colorful and timeless two-piece swimwear. Featuring an adjustable neck and bra-tie, our comfy triangle top fits perfectly, not matter your body type.For the complete look, pair it with our bottoms, that come with adjustable ties and an...
350,00 lei
350,00 lei
Cart
0 items

  NEWS

  CLUJ OFFICE VIRTUAL TOUR

  by Grebenisan Carmen 27 Jun 2020
  INFSD OFFICE VIRTUAL TOUR / CLUJ

  Acesta este locul în care cel puțin jumătate din INFSD se regăsește. Și spun jumătate pentru că cealaltă jumătate e in-the-making, în noul spațiu din București. Biroul și showroom-ul nostru INFSD din Cluj Napoca, un spațiu la care am lucrat (și lucrăm în continuare) cu mult drag, un spațiu care ne reprezintă, un loc în care ideile creative se aprind și iau viață, sub forma produselor noastre INFSD.

  Idea afacerii noastre a plecat – ca multe altele – de la o necesitate. Căutam în primul rând un XS adevărat la costume de baie, un costum de baie cu o anumită ținută, un chilot care să nu atârne pe tine când ieși din piscină sau din mare, un sutien care să vină bine, un print cool, altceva decât veșnicele dungi și print parsley în toate culorile – ceea ce noi nu am găsit până la momentul respectiv oricât de multe haine ne-ar fi “trecut prin mână”. Acum câțiva ani am decis împreună cu cea mai bună prietenă a mea, Carmen că ar fi timpul să punem noi bazele unui business care să aducă pe piață un alt fel de costum de baie. Unul care vine super-bine pe corp, care te avantajează, unul cu care te poți duce și la un party pe plajă în Ibiza și în undeva în club, o piesă care e de fapt mai mult decât un costum de baie, un item versatil pe care sa-l păstrezi în garderoba și inima ta mult, mult timp.

  Începuturile au fost dificile. Ca orice început într-un business. În primul rând pentru că nu aveam o căruță de bani de investit – am venit fiecare cu vreo 5000 de euro de acasă, i-am pus într-un cont drept creditare firmă și de acolo ne-am mutat imediat la HUB-ul din Cluj, un loc creativ care ne-a fost în fapt birou și sediu timp de câteva luni, până am reușit să ne lansăm. Îmi amintesc și-acum cum împachetam cu Carmen câte 40 de colete pe zi doar-doar nu ne-or ajunge comenzile din urmă. Însă tot timpul o făceau. Și era bine. Apoi s-a alăturat echipei INFSD – Teo. Teo care se va-ntoarce curând la lucru din concediul de maternitate. Am trecut prin multe împreună, am avut multe multe provocări de înfuntat – ca orice brand tânăr. Într-un final a venit momentul să ne găsim un loc al nostru și ne-am mutat într-un birou real, doar al nostru, un hub creativ mai mic unde acum “locuim” în Cluj împreună cu Ingrid Teodosiu.

  Știți și voi, e locul acela unde am ținut și petrecerile de Blog Sale, unde vă așteptăm ori de câte ori aveți nevoie (musai tot timpul însă să aduceți o cafea). Deși ne-a luat aproximativ un an să reamenajăm și să decorăm spațiul, suntem happy to say: WE DID IT. And we did it our way.

  Astăzi vreau să vă fac un mic tur al office-ului nostru de blog + INFSD, acolo unde se întâmplă acum toate lucrurile legate de munca noastră creativă și să vă povestesc câte ceva despre fiecare obiect în parte, parte – cum le-am ales și de ce, cu cine am lucrat și așa mai departe. Poate vă ajută și pe voi la un moment dat, atunci când o să aveți nevoie de tot ce am avut noi, în biroul nostru. Let’s starts, press play, we’re changing the mood:

  Piesa statement a showroom-ului este masa de birou din marmură pe care ne-au conceput-o cei de la Linia Furniture  – am așteptat-o super mult timp pentru că ei tocmai atunci se mutau cu atelierul lor de design dintr-o parte în alta, but it was so worth it. E piesa centrală care dă mood-ul întregului office, este cu siguranță obiectul meu de design preferat din întreaga încăpere. Am căutat foarte mult timp, împreună cu Laur Stănescu și Carmen, marmura aia – care să semene cu printul de pe cutiile noastre. Ne doream în mod clar un produs premium care să fie făcut custom-made pentru birou nostru. Picioarele au fost și ele refăcute de două ori pentru cei de la Linia Furniture sunt super-perfecționiști. Ce să mai spun, imaginile vorbesc de la sine, piesa este o operă de artă.

  Aceasta a fost prima variantă de birou. Primele zile.

  A doua variantă, am avut temporar o masă de birou foarte frumoasă, din lemn și răsină epoxidică de la Irene’s Furniture. Deosebit de frumoasă ca design, însă mică pentru câte persoane eram.

  Varianta finală a venit după câteva luni bune – destul de greu de transportat / montat, însă again – so worth it, acesta este biroul actual INFSD by Linia Furniture. (Thanks boys for the help)

  The next very BIG thing, un alt element de care sunt iremediabil îndrăgostită sunt literele luminoase pe care le-am făcut la Fabrica de Litere. Ne-am dorit ca logo-ul pe care îl știți de pe cutia INFSD să prindă viață și dă dea lumină showroom-ului așa că am apelat la niște oameni care fac treaba asta de ceva timp și o fac foarte bine. Rapid, la un preț bun, customizat. După cum spun chiar ei, “Fabrica s-a nascut din necesitatea de a completa un proiect de amenajare, unde s-a cerut o instalatie personalizata de lumina. Avand deja un atelier propriu de productie (Atelier Moldoveanu), realizarea literelor a fost pe cat de facila, pe atat de plina de satisfactii. Ulterior, cuvant cu cuvant, literele au prins viata intr-un proiect independent, unde totul este posibil.”  – asta mi-a plăcut și mie faptul că totul a mers ca uns, le-am trimis un email cu ceea ce avem nevoie, logo-ul nostru în format vectorial și s-au apucat de lucru numaidecât. Îi recomand oricui cu mare drag pentru reclame luminoase de interior/exterior sau orice proiect de design, oricât de îndrăzneț ar fi el. Ce să zic, îmi plac oamenii care nu spun “nu se poate”.

  Scaunul meu de birou (pe care mi-l fură to’ timpu Pufi) este de fapt scaunul pe care îl aveam acasă la fostul apartament în dressing – un scaun pe care l-am făcut la comanda pe site-ul celor de la ourdesign.ro – se poate realiza desigur și pe alte materiale/culori, e super comod și cel puțin la noi acasă în dressing dădea o notă mai feminină. Aici la birou oricum e totul cam rose, așa că nu era cazul, însă e foarte plăcut să stai pe el, motiv pentru care mi-l fură toată lumea. Ba Teo, ba Pufi, la Luci. Noi momentan avem la birou in Cluj niște scaune simple albe, șase la număr pe care plănuim să le înlocuim cu unele de catifea roz, strict pentru că ne dorim ceva mai comod și mai plăcut. Dacă tot avem atât de stat la birou, măcar să ședem bine, zic.

  Canapeaua, un alt mastodont – de data asta livrat de Ikea, a fost o alegre rapidă și simplă. Aveam nevoie de o canapea gen IERI dacă se putea, una mare, roz deschis – don’t get me wrong I love it, dar avem super-multa de muncă – trebuie spălate husele cel puțin o data pe lună, pentru că se murdăresc repede. Again, worth it, o găsiți aici la Ikea. Incă nu m-am apucat să o mut că nu prea am unde – stric locul studio-ului de shooting, dar tare am impresia ca mi-ar plăcea măcar o lună să o văd, în cealaltă parte. E asta oare o treabă feminină? Că tot aud tot mai multe femei care mută mobila prin casă – și nu doar ca să șteargă praful. Jajaja.

  Pe partea de măsuță de cafea, avem una 3-în-1 de la Irene’s Furniture, unde am găsit multe variante de item-uri rose gold, ca accente metalice. Vă las mai jos câteva fotografii pe care probabil le-ați mai văzut de-a lungul timpului la mine pe Instagram. Îmi place mult combinația dintre roz pudrat, rose-gold și negru lucios și măsuța asta se încadrează perfect în peisaj, unde mai pui că e și modulară.

  Tot de la Irene’s Furniture avem alte detalii rose gold prin lustre – trei la număr, de-a lungul mesei de birou și o lampă cu picior, care stă lângă canapea și e foarte utilă pe timp de noapte. Da, rămânem de multe ori și noaptea la birou, când editarea video-urilor se întinde prea mult, sau avem shooting.

  Taburetul vișiniu e o piesă pe care am găsit-o online pe Meli Melo Deco – unde vă invit și pe voi să aruncați un ochi, din când în când aduc niște produse superbe din catifea – acum au niște tabureți verde smarald care se integrează și ei bine cu nuanțele de roz prăfuit sau visiniu, după caz și decor.

  Urmează curând să primim și mobilierul de baie pe care l-am realizat din nou la comandă printr-un contact primit de la Daniel, de la Irene’s World. Apropo de Irene’s, țineți un ochi pe profilul lor de Instagram, tocmai am fost joi la un prim eveniment dintr-o serie de multe în care se vorbește despre design – dacă vă interesează domeniul, follow them for an invite.

  Aceasta e zona de packing pentru coletele noastre de le INFSD – am optat pentru o comodă albă cu sertare de la Ikea. Recent am comandat încă una care așteaptă să fie montată. Ambele deservesc atât ca loc de depozitare cât și ca front de împachetare pentru coletele care pleacă zi de zi spre ale noastre #InfusedGirls.

  Chiar azi mă plimbam prin Iulius Mall prin magazine și am văzut peste tot neon, neon, neon și atunci m-am gândit – uite ce înseamnă de fapt să faci un trend forecasting de calitate, cu câtiva ani în avans – să intuiești ce urmează să se poarte – pentru că noi am lasat colectia INFSD NEONS în toamna lui 2018 iar acum vedem – la nivel mass market, neon, peste tot. E o integrare bună, oricum ar fi. Să vedem ce aduce sezonul viitor în materie de culori și texturi.

  Sport Couture Just Cavalli Heartbreaker T-shirts / Sport Couture Zadig & Voltaire Trousers / Zara Sandals

  Lampa albă de mai jos e de la Diana Buga – tocmai am schimbat-o așa că voi reveni curând cu o poza de update, pentru că era chiar piesa de la intrare unde încă trebuie să mai updatăm zona. Deocamdată acolo avem o cafetieră, un mini-frigider negru (îl găsiti și pe el aici), un perete plin cu tablouri / pagini din reviste și oglinda care își așteaptă o ramă custom made. Cam așa arată primul spațiu creativ al nostru, primul nostru office INFSD, sperăm la cât mai multe, cine știe poate la un moment dat o să deschidem un birou în Miami sau în Bali, Thailanda – din seria never say never and dream big.

  930 x 520px

  SPRING SUMMER LOOKBOOK

  Sample Block Quote

  Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

  Sample Paragraph Text

  Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
  Prev Post
  Next Post

  Thanks for subscribing!

  This email has been registered!

  Shop the look

  Choose Options

  Recently Viewed

  Edit Option
  this is just a warning
  Login
  Shopping Cart
  0 items